υπηρεσίες

Υπηρεσιες φιλοξενιασ για ξεχωριστους επισκεπτεσ

Πρωϊνό & Ημιδιατροφή

 

Ανέφερε τις υπηρεσίες που θα κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών σου μοναδική και ενδιαφέρουσα.

 

Μην παραλείψεις την αναφορά τοπικών προϊόντων ή εδεσμάτων που εκτός του ότι θα προσελκύσουν γαστριμαργικά ανήσυχους επισκέπτες, θα σου προσφέρουν και πολύτιμες και μοναδικές λέξεις κλειδιά στο site σου.

 

Εάν δεν μπορείς να δημιουργήσεις φωτογραφικό υλικό για τις σελίδες σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις images από free galleries όπως το https://unsplash.com/ και το https://www.freeimages.com/.

 

Ιδανικά χρησιμοποίησε και φωτογραφίες με παλαιότερους πελάτες σου για να μεταφέρεις την ατμόσφαιρα των υπηρεσιών σου και να κάνεις τους υποψήφιους πελάτες να φανταστούν τη διαμονή τους στην επιχείρησή σου. 

Τοπικές Δραστηριότητες / Εκδηλώσεις

 

Eίτε συνεργάζεσαι με επιχειρήσεις που προσφέρουν τοπικές δραστηριότητες (ιππασία, hiking, τοξοβολία κτλ) είτε απλά γνωρίζεις σχετικές επιχειρήσεις, μην ξεχάσει να τις αναφέρεις στο website σου.

 

Θα σε βοηθήσουν να αποκτήσει πολύτιμες λέξεις κλειδιά που θα ανεβάσουν την κατάταξή των σελίδων σου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Επίσης, όλο και περισσότεροι επισκέπτες δεν έχουν χρόνο να αναζητήσουν μόνοι τους δραστηριότητες και θα εμπιστευτούν ένα κατάλυμα που θα τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής και περιήγησης.

 

Μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις τις τοπικές εκδηλώσεις και γιορτές που μπορούν να παρακολουθήσουν ή να συμμετέχουν οι επισκέπτες σου. Με τον τρόπο αυτό θα τους βοηθήσει να προγραμματίσουν την παραμονή τους ή και να την επεκτείνουν ώστε να συμμετέχουν στου εορτασμούς και τα event του τόπου σου.